Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://byklehotell.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

I noen tilfeller ønsker vi å samle informasjon om våre kunder og brukere for videre forbedringer og for å sikre god kundekontakt i ettertid. For å skape en så god kundeoppfølging som mulig benytter vi Google Analytics til innsamling av datatrafikk, og atferdsmønstre på hjemmesiden.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer. En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Våre kontaktskjemaer kan etterspørre felt som krever inntasting av navn, etternavn, telefonnummer og epostadresse. Disse dataene vil ikke bli videreformidlet med en tredjepart, og denne opplysningen holdes skjermet i våre systemer. Vi benytter SSL- sertifikat på våre sider og vi kan med dette sørge for sikker kommunikasjonsflyt.

Nyhetsbrev

Du kan abonnere på nyhetsbrev slik at du mottar e-post fra oss når vi publiserer ny informasjon / nye tilbud og oppdateringer. For at vi skal sende e-post til riktig abonnent, må du registrere navn og e-postadresse. Disse opplysningene lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp ditt abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år. Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din. Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne. Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi benytter Google Analytics til analyse av trafikkdata. All data lagret hos Google Analytics vil bli slettet etter 36 måneder. Du kan lese mer om personvernregler hos Google her: https://privacy.google.com/businesses/compliance/#?modal_active=none Vi benytter også skjermopptak og heatmaps slik at vi lettere kan analysere brukeratferd og user flow for eventuelle forbedringer av hjemmesiden.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke dine opplysninger med eventuelle tredjeparter utenom til bruk for egen analyse og oppfølging. Din data blir ikke solgt eller delt videre som markedsføringsdata.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør. For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Din kontaktinformasjon vil ikke bli delt videre med en eventuelle tredjepart. Vi beholder data innsendt via kontaktskjemaer for å sikre god oppfølging og kundehistorikk.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi benytter godkjent kryptering av all datainformasjon gjennom vår hjemmeside. I tillegg benytter vi strenge logg inn rutiner for våre brukere, med sikre passord og i noen tilfeller tofaktorautorisering.

Våre rutiner for datalekkasjer

Automatisk rapportering av eventuelle sikkerhetslekkasjer er aktivert, og varsling vil forekomme så raskt noen / dersom noen uønskede skulle få tilgang til vår backend. Brukeren vil bli varslet umiddelbart.