Aktiviteter

Badeplasser 

Badeplasser i Bykle og Omegn

Langs Otra er det mange flotte badeplasser med klart fjellvann. Finn deg din egen strandlangt fra andre folk eller bruk stranda. Bykle Kommune har en badeplass i gangavstand fra Bykle Hotellder vannet ofte er mye varmere en i elva ellers.

Badeplasser på Hovden

Hvis du ikke finner et sted langs Otra for badeliv og soling,så kan dukosedeg på stranda ved Hegni Friluftsområde.På gode sommerdager kan vannetofte være opp til20 grader og kanskje mer og dablir detet yrende badeliv både i badebukta og langs moloen. I kiosken selges det is, mineralvann osv. Dette er et flott område med varierte tilbud av turstier, lekeapparat, trampoline og sandvolleyballbane mm.

Kulhopping i Otra med Hovdenaktiv

Kulphopping gir deg en luftig ogforfriskende opplevelse. Hopp ut i detklare fjellvannet med våtdrakt og vest.Bli med på en spennende og morsom aktivitet. Fra 1. juli og gjennom hele sommeren og høsten kan du bli med Hovden Aktiv på kulphopping.Sammen med instruktør kan du hoppeut i det klare fjellvannetmed våtdrakt og vest. Velg mellom to lokasjoner ogmellom tre forskjelligehøyder; 3, 5 og 10 meter. Instruktørene er sertifiserte livreddereog sørger for en sikker og morsom opplevelse.For mer info, gå inn på post@hovdenaktiv.nofor mer info.Alle guider er sertifisert etter Rescue 3 whitewater sertifisering.

Båtutleie og Kanoutleie på Hovden

Ved Hartevatn, ca. 1 km. fra Hovden sentrum, ligger Hegni Friluftsområde.Hegni Friluftsområde er et flott område med varierte tilbud av turstier samt lekeapparat, trampoline og sandvolleyballbane. Det er mulig ådra på fisketur, enten du vil fiske fra land eller leie en båt. Plassen er et fint utgangspunkt for vandreog sykkelturer. På HegniFriluftsområde kan du leie båter, pedalbåter og kanoer. Redningsvester er inkludert i leieprisen.Båtene er små Pionerjoller med plass til 2 voksne og 2 barn. Kanoene har plass til 2 voksne (+1 til 2 barn)
Bykle Hotell

Hos oss er du alltid velkommen

FØLG OSS!

KONTAKT

Mobil: 37 93 89 99

Epost: post@byklehotell.no

ÅPNINGSTIDER

Ukedager: 15:00 - 21:00

Lørdag: 15:00 - 21:00

Søndag: 13:00 - 18:00

(Åpningstidene varierer i lavsesong, ta kontakt for mer info)